Woonhuis Ooijen

nieuwbouw

Titel :

Woonhuis Ooijen

Opdrachtgever :

Particulier

Jaar :

2015

Delen:

Project Omschrijving:

Kantoor Princen heeft voor de opdrachtgever deze prachtige eigentijdse villa in Ooijen mogen ontwerpen. Het complete traject is van A tot Z door het kantoor uitgewerkt en begeleidt, van ontwerp tot oplevering. Het samenwerkingsverband Kavel40 heeft haar diensten bewezen door het pand te vertalen in 3D en het complete interieur ontwerp en lichtplan op zich te nemen. De klant is in elke fase aan de hand meegenomen en geadviseerd door middel van diverse tekeningen en presentaties. Op deze wijze kreeg de klant een goed beeld van de toekomstige woning en konden er gericht keuzes gemaakt worden op het gebied van indeling en materialisatie.

De 3d visualisaties zijn gemaakt door Lagardesign. Het complete interieur ontwerp door Beatrijs La Garde interieurprojecten. Dit zijn de twee partijen die naast Kantoor Princen onderdeel zijn van het unieke samenwerkingsverband Kavel40. De korte lijnen tussen deze partijen hebben als voordeel dat er onderling helder en snel gecommuniceerd kan worden zodat de klant ontlast wordt en miscommunicatie tot het verleden behoort.

Het resultaat is een prachtige vrijstaande villa die tot in detail is uitgedacht en past als een jas. Bekijk hieronder de foto’s van het interieur en exterieur van deze villa.

Start typing and press Enter to search

Woonhuis Schaijk - Kantoor PrincenRestaurant Versaen - Kantoor Princen