Nieuwe kavels in Berghem, Haren en Megen

Mooi nieuws uit de gemeente Oss. Er is weer de mogelijkheid om helemaal zelf je eigen droomhuis te ontwerpen én te bouwen. Het kan binnenkort in Piekenhoef in Berghem, Megen-Zuid en Het Paradijs in Haren. De verkoop van deze kavels start vanaf 22 mei en is dé uitgelezen kans om je droom te verwezenlijken. Kantoor Princen helpt u graag bij het zetten van de juiste stappen tijdens dit traject.

De drie locaties
Gemeente Oss verkoopt in totaal 21 zelfbouwkavels. De grootte van de kavels varieert tussen de 267 m2 en 728 m2. Met prijzen vanaf € 62.525,- tot € 202.566,- exclusief BTW. Het gaat om:
15 kavels in Piekenhoef-Berghem, locatie Zonnebloem;
4 kavels in Het Paradijs-Haren;
2 kavels in Megen-Zuid.

Kantoor Princen
Kantoor Princen heeft al meerdere woningen mogen ontwerpen in de Piekenhoef en het Paradijs en nodigt u graag uit voor vrijblijvend gesprek. Hierin kunnen wij laten zien wat we hebben betekent voor andere Piekenhoef  en Paradijs bewoners en zoomen we in op uw specifieke situatie kavels voor zelfbouw. Wij kunnen u helpen uw dromen om te zetten in een concreet woning ontwerp en verzorgen tevens de technische uitwerking van uw woning zodat er gericht met aannemers gesproken kan gaan worden.

Bel of mail dus voor het maken van een afspraak en kom eens langs op kantoor voor een gesprek.

Start typing and press Enter to search

Eigentijdse Woonboerderij - Velp