Piekenhoef – verkoop vrije kavels

De Piekenhoef is de nieuwste woonwijk van de gemeente Oss. De Piekenhoef maakt deel uit van Berghem en ligt tussen het dorpshart van Berghem en het natuurgebied Herperduin. De wijk is goed bereikbaar vanaf de A50/A59. Op dit moment is nagenoeg het gehele noordelijke deel van de wijk gerealiseerd.

De grond in de Piekenhoef bestemd voor woningbouw wordt in verschillende fases uitgegeven. Fase 1, 2 en 3 zijn al grotendeels gerealiseerd. De gronduitgifte van fase 4 gaat begin juni 2017 van start. In de Piekenhoef fase 4 wordt een gedifferentieerd woningbouwprogramma gerealiseerd. Er verschijnen rijwoningen, tweekappers, patio’s en vrijstaande woningen. In fase 4 van de Piekenhoef zijn daarnaast kavels bestemd voor particuliere ontwikkeling. Deze kavels liggen verspreid over het plangebied en hebben verschillende oppervlakten en prijzen. Op bovenstaande afbeelding is de Piekenhoef fase 4 weergegeven met daarbij een indicatie van de ligging van de vrije kavels.

Kantoor Princen heeft al meerdere woningen mogen ontwerpen in de Piekenhoef en nodigt u graag uit voor vrijblijvend gesprek. Hierin kunnen wij laten zien wat we hebben betekent voor andere Piekenhoef bewoners en zoomen we in op uw specifieke situatie en mogelijk kavel in de Boterbloem. Wij kunnen u helpen uw dromen om te zetten in een concreet woning ontwerp en verzorgen tevens de technische uitwerking van uw woning zodat er gericht met aannemers gesproken kan gaan worden.

Bel of mail dus voor het maken van een afspraak en kom eens langs op kantoor voor een gesprek.

Start typing and press Enter to search

nieuwe kavels berghem haren megen